Tapahtumat

E.Trail Run

Eerikkilä Trail Run 12.10.2019

Eerikkilä Trail Runilla pääset tutustumaan kokonaisvaltaisesti Hämeen järviylänköön ihaillen maisemia huikeilla harjuilla, taiteillen pitkospuita koskemattomilla soilla, sivuten kirkasvetisten järvien rantoja ja sukeltaen naavaisten aarniometsien kumpuileville poluille. Reitit kulkevat Ruostejärven virkistysalueen ja Liesjärven kansallispuiston maastoissa mukaillen legendaarisen Hämeen Ilvesreitin polkuja.

Matkat

Long Trail: M/N 42km
Medium Trail: M/N 28km
Short Trail: M/N 10km

Lähtöajat: Long Trail 9:00, Medium 9:15  ja Short Trail 9:30

Hinnat

Long trail 49€
Medium trail 39€
Short trail 29 €

Juoksijakortilla alennus 4€.

Ilmoittautuminen avataan huhtikuun aikana.

Ilmoittautuminen auki kunnes 300 osallistujaa täynnä.

Kisakeskus

Kisakeskuksena toimii Eerikkilä Sport & Outdoor Resort monipuolisine kisapalveluineen.

Eerikkilällä on tarjolla eri tasoisia majoitus- ja ravintolapalveluita kauempaakin tuleville. Alueella on monipuoliset liikunta- ja luontoaktiviteettimahdollisuudet vaikka koko perheen tai kaveriporukan viikonlopun viettoon.

Pukuhuoneet ja sauna

Eerikkilän tasokkaat pukuhuoneet suihkuineen, mukaan lukien tavaransäilytystila ovat juoksijoiden käytössä.  Kilpailijoilla on lisäksi mahdollisuus nauttia rantasaunan pehmeistä löylyistä kilpailun päätteeksi. Kisakeskus toimii myös lähtö- ja maalialueena.

Kisatoimisto

Kisatoimiston löydät päärakennuksesta (Frenckell) ja se avautuu kisapäivänä klo 7:30. Toimisto avoinna lisäksi edellisenä iltana klo 20-21.30.

Ruokailu

Hintaan sisältyy keittoruokailu kilpailun jälkeen ravintolassamme. Ravintolamme palvee myös katsojia ja sieltä on saatavissa aamiaista, lounasta ja päivällistä.

Reittikuvaus (2018)

Short, medium ja Long trail

Reitille osuu useita tulenteko- ja laavupaikkoja, jossa kannustusjoukotkin pääsevät nauttimaan alueen rikkaasta luonnosta. Huolto- ja vesipisteet palvelee medium ja long -reiteillä. Matkalla ohitetaan useampi kuivakäymälä, joihin voi tarvittaessa poiketa. Reitti kulkee joissakin kohtaa läheltä yksityisasutusta ja loma-asutusta, joiden vierestä kulusta on sovittu omistajien kanssa vain tätä kisaa varten. Jatkossa kunnioitathan heidän yksityisyyttä liikkuessasi reitillä.

Maali sulkeutuu klo 17:00.

Majoitus

Kisatarjouksena majoitus alennettuun hintaan. Käytä varatessasi koodia ETRAILRUN. Alennus on voimassa majoituksiin ajalla 12.-14.10.2018.

Varaa majoitus

Tulokset

Tulokset reaaliajassa löydät täältä.

Valokuvat

Tapahtuman kuvat löytyvät täältä.

Kuvat vain yksityiseen käyttöön. Kaupalliseen käyttöön pyydettävä lupa: laura.siren@eerikkila.fi

Hyvä tietää

  • Kaikilla juomapisteillä tarjolla vettä, Gatorade-urheilujuomaa ja yhdellä medium/long -trailin pisteellä sekä maalissa myös rusinoita, banaania, suolakurkkua. Short-traililla ei ole huoltoa. Luontoa säästääksemme otathan mukaan oman kupin/juomapullon.
  • Suosittelemme maastojuoksukenkiä. Matkalla on kivikkoa, juurakkoa ja myös pitkospuita, jotka saattavat olla hyvinkin liukkaita.
  • Valokuvaaja liikkuu reitillä tapahtuman ajan ja kuvat julkaistaan verkkosivuillamme tapahtuman jälkeen. Mikäli et halua kuvaasi julkaistavan, niin kerrothan siitä etukäteen kisatoimiston henkilökunnalle.
  • Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta, joten huolehdithan että vakuutuksesi on kunnossa.
  • Tutustu huolella turvallisuuusohjeeseen.
  • Tässä myös kilpailuinfo tutustuttavaksi.
  • Tapahtuman pelastussuunnitelman löydät tästä.

Lisätiedot: Katja Jalonen, katja.jalonen@eerikkila.fi

Yhteistyössä: