Erä- ja luonto-opaskoulutus

Erä- ja luonto-oppaaksi päiväopiskeluna

PERINTEINEN ”LUOPAS-KURSSI”

Koulutus kestää on noin 11 kuukautta ja se koostuu lähi- ja etäopetuksesta sekä työpaikalla järjestettävästä koulutuksesta (koulutussopimus). Lähiopetusta on keskimäärin 4 pv / vko. Työelämälähtöistä opiskelua toteutetaan sekä opiskelijaosuuskunnassa että muissa työpaikoissa, mm. Lapin ohjelmapalveluyrityksissä. Koulutus soveltuu erinomaisesti henkilöille, joilla ei vielä ole kovin paljon aikaisemmin hankittua osaamista / kokemusta erä- ja luonto-ympäristössä toimimisesta ja opastuksesta. Samoin koulutus soveltuu hyvin esimerkiksi opintovapaalla suoritettaviksi opinnoiksi.

Koulutuksen aikana suunnitellaan ja toteutetaan useita retkiä eli erilaisia maastoharjoituksia eri puolelle Suomea. Pidemmät retket Lappiin sekä Itä-Suomen parhaisiin melontajokiin antavat opiskelijoille ainutlaatuisia oppimiskokemuksia ja elämyksiä.

Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa lisäksi seuraavat korttikoulutukset: EA I ja EA II, metsästäjätutkinto, köysitoiminnanohjaaja sekä hygieniapassi.

Seuraava koulutus päiväopiskeluna:

3.8.2020-30.6.2021

Hakua jatkettu 4.5. asti.

Valinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella hakujärjestyksessä. Hakuaikaa jatketaan, kunnes opiskelijaryhmä on täysi. Opiskelupaikan peruuttaneiden tilalle valitaan uusia opiskelijoita varasijalta.

Haun päätyttyä voit kysellä mahdollisia peruutuspaikkoja sähköpostitse Tarja Jaakkolalta, tarja.jaakkola@eerikkila.fi.

Kustannukset:

Koulutuksen hinta on 1 320 €. Opiskelijoiden on mahdollista ruokailla Eerikkilässä opiskelijahintaan.

Päiväopiskelijoille emme valitettavasti pysty tällä hetkellä tarjoamaan majoitusta opiskelujen ajaksi, joten ko. koulutukseen valittujen tulee itse hankkia majoitus lähialueelta, mikäli päivittäinen kulkeminen kodin ja oppilaitoksen välillä ei ole mahdollista.