Laura Schmidt ja Jukka Laine Eerikkilän uusimmat vahvistukset

Eerikkilän henkilöstö vahvistuu jälleen, kun Laura Schmidt aloittaa avainasiakaspäällikkönä ja Jukka Laine asiakkuuspäällikkönä. Schmidt ja Laine aloittavat tehtävissään 19.11.2018.

Schmidtin vastuulla on jatkossa Eerikkilän pääkaupunkiseudun asiakkuudet, B to B -palveluiden – majoitus, työhyvinvointi, kokoukset ja yritystapahtumat – myynti sekä asiakkuuksien hallinta ja kehittäminen.

Laura Schmidt siirtyy Eerikkilään Reima Oy:stä, jossa hän toimi viimeksi Retail Marketing Managerina. Hänellä on vankka kokemus liiketoiminnan kehittämisestä esimerkiksi asiakaskokemus- ja toimintatapanäkökulmasta.

– Olen innoissani uudesta työstäni. Odotan aitoja asiakaskohtaamisia ja suomalaisten hyvinvoinnin kehittämistä. Eerikkilässä selvästi toteutuu yhteisten arvojen mukainen tekeminen, mikä on menestyksen elinehto. Haluan itsekin oppia uutta joka päivä ja kehittyä hieman paremmaksi omaksi itsekseni, Schmidt kertoo.

Jukka Laine aloittaa Eerikkilän uutena asiakkuuspäällikkönä. Hänen vastuullaan on yritys- ja urheiluasiakasmyynti. Laine on viimeksi toiminut SOL Palvelut Oy:n myyntipäällikkönä uusasiakashankinnassa.

– En malta odottaa, että pääsen aloittamaan Eerikkilässä. Fiilikset ovat todella korkealla. Mukavaa päästä tapaamaan koko tiimi josta olen kuullut paljon hyvää. Vanhana futaajana uskon että joukkueemme tulee tekemään huikeita tuloksia, Laine sanoo.