Kyösti Lampinen jää eläkkeelle – jatkaa Eerikkilän palveluksessa osallistuvana asiantuntijana

Eerikkilän valmennuskeskuksen johtaja Kyösti Lampinen saavuttaa eläkeiän ja jää eläkkeelle 31.12.2019 alkaen. Lampinen jatkaa erillisellä sopimuksella osallistuvana asiantuntijana Eerikkilässä 1.1.2020-31.12.2021. Asiantuntijatyö kohdentuu Eerikkilän toiminnan kehittämiseen, Sami Hyypiä Akatemian sekä MAAJOUKKUTIE/FBA-yhteistyöseurojen valmennusjärjestelmien ja valmennuksen kehittämiseen sekä yhteistyöhön Salibandyliiton kanssa.

Eerikkilässä valmennuskeskusta vuodesta 2011 lähtien johtanut Lampinen on toiminut suomalaisen huippu-urheilun kehitystyössä eri lajeissa vuodesta 1982 lähtien.

”Kun eläkeikä koittaa, on syytä hiljentää vauhtia merkittävästi. Olen kuitenkin tehnyt erillisen jatkosopimuksen Eerikkilän kanssa, koska mielenkiintoisia prosesseja jalkapallon ja salibandyn osalta on vielä kesken”, Lampinen kertoo.

”On hienoa, että Kyöstin kokemus ja osaaminen ovat myös jatkossa Eerikkilän asiakkaiden käytössä. Kyöstille vuosien saatossa eri lajien parissa toimiminen ja valmennusprosessien kehittäminen sekä erityisesti urheilijan kokonaisvaltainen kehittäminen ovat osaamispääoma, jota on vaikea korvata”, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen kertoo.

Haku Kyösti Lampisen seuraajaksi alkaa maanantaina 20.5.

 

Lisätiedot:

Kyösti Lampinen, p. 040 134 4391
Petri Jakonen, p. 050 533 3600