Koulutus

Valmentajan erikoisammattitutkinto (VEAT)

Valmennuksen erikoisammattitutkinnon suorittaneella on ammattitaito toimia valmennuksen johtajana, kehittää valmennuksen laatujärjestelmää, sekä kehittää omaa johtamistaan ja johtamisosaamistaan. Tutkinnon suorittaneella on lisäksi ammattitaito toimia urheilijalähtöisesti valmennuksen asiantuntijana ja kehittää valmennustoimintaa valmennustietoa ja verkostoja hyödyntäen.

Kenelle?

Valmennuksen erikoisammattitutkinto on suunnattu ensisijaisesti joukkuepalloilulajien valmennuksen johto- ja kehittämistehtävissä toimiville henkilöille (esim. seurojen ja liittojen urheilutoimenjohtajat ja valmennuspäälliköt). Valmistavaan koulutukseen valitaan enintään 20 opiskelijaa.

Tutkinnon muodostuminen

Valmennuksen erikoisammattitutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta  ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakolliset tutkinnon osat

  • Valmennustoiminnan johtaminen
  • Urheilijakeskeinen valmentaminen

Valinnaiset tutkinnon osat (valitaan yksi)

  • Urheilutoiminnan kehittäminen
  • Toimiminen valmennuksen kansainvälisessä toimintaympäristössä
  • Valmennustoiminnan hallinnon kehittäminen

HINTA

Koulutuksen hinta on 3150 € sisältäen tutkintokoulutuksen, täysihoidon Eerikkilän lähijaksoilla ja näytöt. Tutkintokoulutukseen kuuluvan kansainvälisen jakson matkustus-, majoitus- ja ruokailukustannukset eivät sisälly koulutuksen hintaan.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset  (hakulomakkeessa hakija vahvistaa, että on lukenut terveydentilavaatimukset)

LISÄTIEDOT

Kyösti Lampinenkyosti.lampinen@eerikkila.fi, p. 040 134 4391 (valmistava koulutus, jalkapallo + muut lajit)

Olli-Pekka Hakala, olli-pekka.hakala@eerikkila.fi, p. 0400 725213 (tutkinnon suorittaminen, oppisopimus)

Valmistavaan koulutukseen valitaan enintään 20 opiskelijaa. Tutkinto tai sen osa on mahdollista suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli henkilökohtaistamisessa aikaisemmin hankittu osaaminen todetaan riittäväksi.

Kokemuksia VEAT-koulutuksesta

”VEAT on ollut minulle kullanarvoinen koulu tähän väliin. Pystyn suorittamaan sitä työni ohessa ja saan rutkasti lisää tietotaitoa työhöni. Me haluamme panostaa jatkossakin valmennukseen. Se on ainoa tapa kehittää yhä parempia pelaajia.” – Juha Valla, Urheilutoimenjohtaja, Käpylän Pallo (KäPa)