Koulutus

Liikuntapainoitteinen lähihoitajakoulutus

Kurssin sisältö uudistuu. Lisätietoja seuraavasta kurssista keväällä 2018!

23 op / 15 ov

Kurssi on tarkoitettu Koulutuskeskus Tavastian sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittajille, jotka ovat kiinnostuneita hoitotyön ja liikunnan yhdistämisestä.

Opintojen laajuus ja aikataulu

23 opintopistettä sisältäen pääasiassa lähiopetusta. Sisältö koostuu omien lajitaitojen harjoittelusta, teoriaopinnoista ja ohjausharjoituksista. Opinnot ovat osa lähihoitajakoulutusta ja ajoittuvat koulutuksen ensimmäisen lukuvuoden kevääseen. Liikuntapainotteiset opinnot tapahtuvat Eerikkilän Urheiluopistolla.

Tavoite

Opiskelija saavuttaa perustiedot ja -taidot yleisimmissä liikuntalajeissa mukaan lukien erityisryhmien liikunta ja liikunnanohjaustaidot.

Sisältö

Noin 35 lajin ja oppiaineen mukana ohjelmaan kuuluvat perinteisten lajien lisäksi mm. kunto- ja terveysliikunta eri muotoineen, kuntonyrkkeily, retkeily, vammaisurheilujärjestöjen työpajoja.

Kustannukset

Majoituskustannus Eerikkilän opintojakson ajalta 1 350 e sisältäen täysihoidon. Koulutukseen on mahdollisuus hakea valtion opintotukea.

Koulutukseen hakeminen

Haku yhteishaussa koulutuskeskus Tavastian sosiaali- ja terveysalan lähihoitajakoulutukseen. Koulutuskeskus Tavastia sijaitsee Hämeenlinnassa.