Koulutus

Liikunnanohjauksen peruskurssi

TAVOITTEENA LIIKUNTA-ALAN AMMATTI TAI JATKO-OPINNOT?

Onko unelmasi tehdä töitä tulevaisuudessa liikunnan parissa? Haluatko kehittää ja syventää liikunta- ja ohjaamistaitojasi tähtäimenä esimerkiksi liikunta-, palo- ja pelastus-, fysioterapia-alan tai poliisin opinnot? Liikunnanohjauksen peruskurssi (LOP) on suunniteltu antamaan sinulle eväät urapolulle liikunnan ja valmennuksen parissa. Nyt sinun on myös mahdollista painottaa opintojasi luontoliikunnan, jalkapallo- tai salibandyvalmennuksen suuntaan.

LOP-kurssilta saat valmiuksia eri alojen pääsykokeisiin ja kurssilla hankittu osaaminen voidaan tunnustaa osaksi opintoja, mikäli tulet myöhemmin valituksi Liikunnanohjauksen perustutkinnolle tai liikunnanohjaajan AMK-koulutukseen.

OPISKELUT KOOSTUVAT:

Kaikille yhteisistä opinnoista, joissa kehitetään ja monipuolistetaan omia liikuntataitoja ja opetellaan liikunnan ja urheilun teoriaa. Lisäksi harjoitellaan ohjaamista ja valmentamista sekä niihin liittyviä tietoja ja taitoja. Valinnaisia opintoja ovat esimerkiksi kuntosaliohjaajakurssi ja yleisurheilun ohjaajakurssi.

Opiskelu tapahtuu arkipäivisin ja osa opiskelusta (1-2 pv / vko) toteutetaan ohjaus- / valmennustyössä ohjatusti seurassa.

Aktiivipelaajilla on mahdollisuus omatoimiseen ja ohjattuun harjoitteluun sekä kehittymisen seurantaan. Salibandy LOP ja Jalkapallo LOP järjestetään yhteistyössä liittojen kanssa. Myös liittojen omat koulutukset ovat mahdollisia kokonaisuudessa.

KOLME SUUNTAUTUMISVAIHTOEHTOA:

Outdoor LOP: Liikunnasta ja luontoliikunnasta kiinnostuneille

Jalkapallo LOP: Erityisesti jalkapallosta kiinnostuneille

Salibandy LOP: Erityisesti salibandysta kiinnostuneille

Seuraava askeleesi Eerikkilän koulutuspolulla voi olla liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto tai erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinto.

AJANKOHDAT JA HINTA:

Seuraava kurssi: 

2 990 euroa sisältäen opetuksen ja täysihoidon lähiopetuspäivinä, työssäoppimisen ohjauksen, koulutusmateriaalit ja todistukset. Mahdollisuus hakea KELA:n opintotukea.

LISÄTIEDOT JA HAKU:

Opintosihteeri Heli Hakamaa, heli.hakamaa@eerikkila.fi, p. 0201 108 224

Rehtori Olli-Pekka Hakala, olli-pekka.hakala@eerikkila.fi, p. 0201 108 220

Katso kurssiesite

KOKEMUKSIA LOP:N KÄYNEILTÄ:

Kurssi antoi minulle hyvät pohjat liikunta-alan jatko-opiskeluja varten. Ryhmähenki oli upea kurssilla. Olen saanut tärkeää kokemusta liikunnanohjaamisesta ja valmentamisesta.

Sain kurssilta hyvät eväät tuleviin liikunta-alan pääsykokeisiin, sekä uusia ystäviä ja kokemuksia liikunnan parissa.

Liikunta on aina ollut erittäin lähellä sydäntäni ja kurssilta sain lisätaitoja liikunnanohjaamiseen sekä eri lajien osaamiseen.