Liikunta-ala, luontoala ja valmentajakoulutus

Eerikkilässä voit opiskella liikunta-alaa, suorittaa valmentajatutkinnon tai viettää ikimuistoisen vuoden erä- ja luonto-opaskoulutuksessa.

Meillä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi kokonaisvaltaisesti urheiluopiston rennossa ilmapiirissä, kansallispuistomaisen kauniissa maisemissa.

Koulutus liikunta- ja luontoalalle sekä valmentamiseen Eerikkilästä! Eerikkilä on osaamiskeskus, jossa oppiminen ja osaamisen kokonaisvaltainen kehittäminen on tärkein motivaattori. Eerikkilässä oppijan kokemusmaailma ja aktiivinen osallistuminen sekä vastuu omasta oppimisprosessista ovat tärkeässä roolissa.

Emme ole Eerikkilässä vain tiedon jakajia, vaan tuemme ja ohjaamme aktiivisesti opiskelijan kehittymistä. Oppiminen tapahtuu ensisijaisesti käytännön tekemisessä, erilaisissa ympäristöissä. Annamme oppilaille työkalut itsensä kehittämiseksi.

Eerikkilän Urheiluopisto on koulutuskeskus, jonka erikoisaloina ovat liikunta ja luonto. Eerikkilästä valmistuu valmentajia, liikunta-alan ammattilaisia sekä erä- ja luonto-oppaita. Tutustu koulutustarjontaamme ja kysy lisää!

Koulutuksemme löydät myös Studentumista:

Studentum