Koulutus salibandyn edustustason ja nuoren pelaajan kehittämiseen

Kovatasoinen salibandyn lajikehittämisen sekä valmennuksen koulutus alkaa Eerikkilässä syksyllä. Valmentajan ammattitutkinto (VAT) + huippuvalmentajakoulutus (HVK) antaa valmiudet edustustason joukkueiden valmentamiseen ja johtamiseen sekä nuoren huippupelaajan kehittämiseen. Koulutuksessa suunnitellaan, johdetaan ja arvioidaan Salibandyliiton tapahtumissa nuorten maajoukkuetason urheilijoiden harjoittelua ja pelaamista. Painopisteenä on yksilön ja joukkueen kokonaisvaltainen kehittäminen.

Koulutukseen valittavilta edellytetään pääsääntöisesti 2. tason valmentajakoulutusta, useamman vuoden valmennuskokemusta sekä valmentajana toimimista koulutuksen ja tutkinnon suorittamisen aikana. Valinnat koulutukseen suorittaa Suomen Salibandyliitto. Hakemuksessa tulee käydä ilmi nykyinen valmennustehtävä, pelaaja- ja valmentajaura, valmentajakoulutukset sekä muut koulutukset liikunnan ja pedagogiikan alalta.

Koulutus järjestetään ajanjaksolla 4.9.2017-18.5.2018 ja haku päättyy 14.8.2017. Lähijaksot tapahtuvat Eerikkilän Urheiluopistolla. VAT – HVK -valmentajakoulutuksen suorittaminen oikeuttaa Salibandyliiton pääsarjatasolla valmentamiseen.

Lisätietoja koulutuksesta ja hakuprosessista:

https://www.eerikkila.fi/koulutus/valmentajan-ammattitutkinto/vat-hvk/