Kimmo Teittinen Hämeen Luontokeskuksen palvelupäälliköksi

Hämeen Luontokeskus siirtyy osaksi Eerikkilä Sport & Outdoor Resortia 1.1.2018.  Luontokeskuksen palvelupäälliköksi on valittu Kimmo Teittinen (38) Forssasta.

Teittinen aloittaa tehtävässään 2.1.2018 ja tulee vastaamaan mm. luontokeskuksen palveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä sekä markkinoinnista ja myynnistä. Lisäksi hän toimii keskeisessä roolissa kehitystyössä, jossa Hämeen Luontokeskuksesta luodaan Suomen ensimmäinen lasten ja nuorten luontoliikuntakeskus yhteistyössä Metsähallituksen, alueen ympäristökuntien ja alueen palveluntuottajien kanssa.

Teittinen siirtyy Eerikkilään Forssan Scandicilta. Hän on aikaisemmin toiminut myös Ypäjä Golf Oy:n toimitusjohtajana sekä myymäläpäällikkönä Stadiumilla. Hänellä on liikunnan AMK-tutkinto erikoistuen liikuntamatkailuun ja yrittäjyyteen.

Olemme todella tyytyväisiä, että saamme Kimmon osaamisen ja kokemuksen osaksi luontokeskuksen ja koko alueen luontomatkailun kehittämistä. Yli 20:n hakijan joukosta Kimmon kokemus ja vahvuusalueet vastasivat lähes täydellisesti palvelupäällikölle asetettuihin kriteereihin. Hyvässä organisaatiossa osaamisalueet täydentävät toisiaan. Tässä yhteydessä jo olemassa oleva alueen palveluntuottajien, Metsähallituksen ja oman henkilökuntamme luontoliikunnan ja -matkailun osaaminen täydentyy nyt hyvin Kimmon osaamisella erityisesti matkailun palveluliiketoiminnasta, myynnistä ja markkinoinnista, Petri Jakonen kertoo.

Eerikkilä on kehittynyt viime vuosien aikana merkittävästi ja uskon tämän myös jatkuvan tulevaisuudessa. On hienoa päästä kehittämään luontokeskusta ja sen palveluja suuntaan, joka hyödyttää koko seutukuntaa luontokeskuksen perinteitä ja sen perustehtävää unohtamatta. Luontomatkailu ja erityisesti luontoliikunta kasvaa lähivuosina ja siinä kehityksessä meidän on ehdottomasti oltava seutukuntana mukana. Uskon tuntevani alueen liikunta- ja matkailualan palveluntuottajat melko hyvin ja yksi keskeisistä tavoitteista on rakentaa palveluntuottajista entistä tiiviimpi yhteistyöverkosto, Teittinen kertoo.

Lisätiedot: Petri Jakonen, p. 050 533 3600, petri.jakonen@eerikkila.fi, ja Kimmo Teittinen p. 040 5388 006.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on osaamisen kehittämisestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut ja puitteet urheiluun, opiskeluun, yritystilaisuuksiin sekä luonto- ja liikuntaelämyksiin.

 www.eerikkila.fi