Kesä tarjoaa monipuoliset leirimahdollisuudet – tutustu äkkilähtötarjoukseen

Siitä ei pääse mihinkään: joukkueen kanssa on mukavaa viettää aikaa. Pelata, treenata ja miksei kokoontua myös porukalla tekemään jotain aivan muuta. Eerikkilässä yksi hienoista ilonaiheista on, kun joukkueet saapuvat kehittämään peliään, viihtymään yhdessä ja nauttimaan urheilun synnyttämistä tunteista Eerikkilän monipuolisissa olosuhteissa. Leirillä pääsee edistämään tiimihenkeä kentällä ja sen ulkopuolella.

Kesällä leirien oheismahdollisuudet ovat parhaimmillaan. Voi lähteä luontoon Fatbikeilla, järjestää tiimikisailu, harjoitella kiipeilyä ulkona ohjaajien opastuksella tai nauttia treenipäivän päätteeksi rannasta sekä saunasta.

Oli kyseessä sitten futis-, salibandy- tai yleisurheiluharjoitukset, yhdessä voidaan päättää välissä tapahtuvasta beach volley –turnauksesta tai nauttia isolta screeniltä koko joukkueen suosikkileffa. Tiimipalaverit voi pitää ulkona ja analysoida samalla tulevia sekä menneitä pelejä inspiroivassa ympäristössä. Kokonaisvaltaiseen kokemukseen liittyy tietenkin hyvä lepo sekä ravitseva, terveellinen ja herkullinen ruoka.

Joukkueille on saatavilla tuleville kuukausille ”äkkilähtö”-tarjouksen. Ajanjaksolle voi räätälöidä leirin niin kauan kuin tilaa riittää. Tässä yksityiskohtia:

Lisätietoa:

Pyydä tarjous

https://www.eerikkila.fi/tietoa-eerikkilasta/yhteystiedot/pyyda-tarjous/

Jalkapalloleirit

https://www.eerikkila.fi/valmennuskeskus/sha-jalkapallo/jalkapalloleirit/

Salibandyleirit

https://www.eerikkila.fi/valmennuskeskus/fba-salibandy/salibandyleirit/