Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Juhlavuoteen, juhlakunnossa

 

Eerikkilä täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Juhlavuoteen päättyy myös 5-vuotisstrategiakausi, jonka tavoitteena on ollut kirkastaa Eerikkilän mielikuvaa tuloksistaan tunnettuna, ihmisen kokonaisvaltaisen kehittymisen ja hyvinvoinnin osaamiskeskuksena. Meneillä olevaan strategiakauteen on sisältynyt myös merkittävät investoinnit Eerikkilän alueelle, joilla on tuettu ja tuetaan edelleen tulevaisuuden kasvutavoitteita.

Eerikkilän nykyinen strategiakausi alkoi vuodesta 2015. Ihmisen kokonaisvaltaisen kehittämisen konsepti E.Wayn jalkauttaminen kaikkiin asiakaskohderyhmiin on ollut keskeisin strateginen valinta. Jalkapallon ja salibandyn kohderyhmissä työtä on ollut tukemassa strategiset kumppanuudet sekä Suomen Palloliiton, että Suomen Salibandyliiton kanssa. Salibandyssä Eerikkilän ja Salibandyliiton yhteinen palvelukonsepti Maajoukkuetie–FBA on pohjana yhteistyösopimukselle, joka kattaa aina vuoteen 2028 asti. Yritys- ja vapaa-ajan kohderyhmissä E.Way-konseptin kehitystyö on edelleen käynnissä.

Kasvun näkökulmasta käynnissä oleva strategiakausi on edennyt erinomaisesti. Majoitusvuokausia kertyi viime vuonna 86 900, kun niitä strategiakaudelle lähdettäessä 2014 oli 66 000. Kasvua on kertynyt toistaiseksi yli 20 000 vuorokautta, mikä tarkoittaa yli 50 asiakasta enemmän vuoden jokaiselle päivälle.

Myös kokonaisliikevaihto on kasvanut tasaisesti. Vuonna 2018 liikevaihtoa kertyi 9,5 miljoonaa euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 6,3 miljoonaa euroa.

Ihmisiltä – ihmisille

Eerikkilän kasvun takana ovat ennen kaikkea ihmiset, Eerikkilän henkilökunta. Sitoutunut ja osaava henkilökunta on kyennyt lunastamaan asiakaslupauksen kasvun, peruskorjausten ja uudisrakentamisen keskellä. Tulevan strategiakauden ytimessä on Eerikkilän kulttuuri ja ihmiset. Hyvä ja hyvinvoiva henkilökunta pitää huolta asiakkaista myös tulevaisuudessa

 

Investoinnit kasvua tukemassa

Strategiakauden investointiohjelma on saatu toteutettua suunnitelman mukaisesti. Viisivuotiskauden investointien yhteismäärä Eerikkilän alueelle nousee 23 miljoonaan euroon. Eerikkilään peruskorjausten ja perusparannusten lisäksi alueelle on noussut huvila ja huoneistoalue sekä uusi jalkapallohalli. Tämän vuoden aikana alueelle nousee vielä uusi kahden kentän salibandyhalli ja aurinkovoimala.

Eerikkilän historian kannalta merkittävin investointi kohdistuu kuitenkin Eerikkilän ensimmäisen rakennuksen, Hirsihovin, peruskorjaukseen. Monia tarinoita sisällään pitävä rakennus on odottanut jo pitkään perusparannusta. Nyt voimme ilolla todeta, että peruskorjattu Hirsihovi otetaan vastaan elokuussa juuri virallisen syntymäpäivän kynnyksellä.

Hyvä henkilökunta ja investoinnit ovat olleet viime vuosien kasvun ja kehityksen ydin. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin luonnollisesti Eerikkilän asiakkaille. Eerikkilä elää ja menestyy myös tulevaisuudessa asiakkaiden tyytyväisyydestä.

Nauttikaamme juhlavuodesta!