Huippu-urheilupäivillä ainutlaatuinen kattaus voittamisesta

Eerikkilään kokoontuu toukokuussa (19.-20.5) iso joukko salibandyvalmentajia ja valmennuspäälliköitä Salibandyn huippu-urheilupäiville. Floorball Academyn ja Salibandyliiton yhteistyössä järjestämä tapahtuma tarjoaa valmentajille aitiopaikan päästä kuulemaan taustoja menestyksekkäistä maajoukkueprojekteista salibandyssa, sekä saada uutta tulokulmaa menestyksen rakentamiseen yksilön vinkkelistä urheilussa ja taiteessa. Samalla avautuu tilaisuus päästä jakamaan näkemyksiä voittamisesta ja pelistä laji-ihmisten kanssa.

Huippu-urheilujohtaja Petri Kettunen: Miksi valmentajien ja valmennuspäälliköiden kannattaa tulla juuri tähän tapahtumaan?

Huippu-urheilupäivillä on paras kattaus suomalaista ja kansainvälistä Salibandymenestystä tarjolla. Tämä on ainutkertainen mahdollisuus saada näin kattavasti menestyksen taustoja esille. Sisältö on erittäin mielenkiintoinen ja tässä avautuu mahdollisuus itsensä kehittämiseen valmentajana.

Kaksipäiväisessä koulutuksessa valmentajat pääsevät kuulemaan monia mielenkiintoisia näkemyksiä urheilun ja salibandyn asiantuntijoilta kiinnostavista kokonaisuuksista. Keskiössä on erityisesti tarinat, kokemukset ja erilaiset näkökulmat voittamisesta.

Tavoitteena on laajentaa ymmärrystä voittamisesta, tuoda täydennyskoulutuksen kautta parempaa laatua pelaajien arkeen ja toimia kokoontumispaikkana salibandyn huippu-urheilutoimijoille, Kettunen kuvailee.

Salibandyn huippu-urheilupäiville voi ilmoittautua tästä linkistä. Tervetuloa!