Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Hannele Forsman johtamaan Eerikkilän Performance Centeriä

Liikuntatieteiden tohtori Hannele Forsman on valittu johtamaan Eerikkilän Performance Centeriä. Forsman vastaa 1.10.2019 alkaen yksiköstä, jonka vastuulla on E.Way -filosofian mukaisen ihmisen kokonaisvaltaisen kehittämisen konseptin palvelujen tuottaminen kaikille Eerikkilän kohderyhmille, etenkin strategisille kumppaneille, Palloliitolle ja Salibandyliitolle.

Eerikkilän Valmennuskeskuksen johtaja Kyösti Lampinen jää toimestaan eläkkeelle 31.12.2019. Lampisen eläkkeelle jäämisen yhteydessä tullaan uudistamaan myös Eerikkilän organisaatiota. Toimenkuvia tarkennetaan ja vastuita tullaan jakamaan uudella tavalla, jotta varmistetaan asiakastyytyväisyys myös toiminnan kasvaessa. Lampinen jatkaa Eerikkilässä osa-aikaisena osallistuvana asiantuntijana 31.12.2021 asti.

Pitkä kokemus Eerikkilästä

Hannele Forsman on työskennellyt Eerikkilässä vuodesta 2011 alkaen, ja vuodesta 2013 valmennuskeskuksen kehityspäällikkönä. Hän on ollut käynnistämässä ja kehittämässä Eerikkilän valmennuskeskuksen, jalkapallon Sami Hyypiä Akatemian (SHA) ja salibandyn Floorball Academyn (FBA) toimintaa, joten hän tuntee talon ja toimintatavat erinomaisesti. Forsman on väitellyt liikuntatieteiden tohtoriksi vuonna 2016 pelaajien kokonaisvaltaisesta kehittymisestä jalkapallossa. Hän on myös suorittanut EduFocus- psyykkisen valmentajan koulutusohjelman vuonna 2018.

Tämä on minulle hieno mahdollisuus ottaa askel eteenpäin urallani Eerikkilässä ja jatkaa sitä työtä, jota olemme tehneet vuodesta 2011 alkaen. Uudelleen organisoituminen mahdollistaa Performance Centerin tiimin keskittymisen kehittämistoimintaan ja sitä kautta varmistamaan viimeisimmän tutkimustiedon ja käytäntöjen tuomisen Eerikkilän asiakkaiden käyttöön E.Way -filosofian eri osa-alueilla. Tavoitteemme on kehittyä kansainvälisen tason performance centeriksi, Forsman sanoo.

– Hannele oli yhteensä 32 hakijan joukosta ylivoimainen sekä taustaltaan että kokemukseltaan tähän tehtävään. Hän on henkilö ja persoona, jota arvostetaan suuresti Eerikkilässä, mutta myös kahdessa keskeisessä strategisessa kumppanuudessamme, Palloliitossa ja Salibandyliitossa. Hannele tuo taloon jatkuvuutta, mutta myös rohkeutta uudistaa ja kehittää toimintaa, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen kertoo.

Lue lisää E. Way -filosofiasta

Lisätiedot:
Petri Jakonen, toimitusjohtaja
050 533 3600 / petri.jakonen@eerikkila.fi

Hannele Forsman, Director of Performance
020 110 8251 / hannele.forsman@eerikkila.fi

 

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on osaamisen kehittämisestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Olemme jalkapallon ja salibandyn valtakunnallinen valmennuskeskus. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut ja puitteet jalkapallon kehittämiseen sekä urheiluun, opiskeluun, yritystilaisuuksiin sekä luonto- ja liikuntaelämyksiin.