Haku MAAJOUKKUETIE FBA yhteistyöseuraksi 2019-2021 on nyt käynnissä

MAAJOUKKUETIE toteutetaan yhteistyössä Eerikkilän valmennuskeskuksen kanssa Floorball Academy -konseptilla.  Haku on auki tammikuun loppuun asti.

MAAJOUKKUETIE FBA -toiminta käynnistyi keväällä 2017. Toiminnan tavoite on selkeyttää suomalaisen salibandyn pelaajakehityksen rooleja. Näin tuetaan pelaajakehityksen tärkeintä yksikköä, seuraa ja siellä tehtävää valmennusta.

Mistä yhteistyöseuratoiminnassa on kyse ?

MAAJOUKKUETIE FBA -toiminta on suunnattu tavoitteellisessa kilpaurheilussa toimiville D-, C- ja B- juniori-ikäisille pelaajille, joukkueille ja seuroille. Yhteistyöseuratoimintaan voi hakeutua kaikilla toiminnassa olevilla ikäluokilla tai yksittäisillä ikäluokilla. Lisäksi parhaat yksilöt valikoituvat MAAJOUKKUETIE FBA -toimintaan United-joukkueiden kautta. United-joukkueet muodostetaan ikäluokkien parhaista yksilöistä, joiden seurajoukkueet eivät ole toiminnassa mukana. Tämän kokonaisuuden kautta toiminnassa ovat mukana valtakuntamme parhaat seurat ja yksilöt.

MAAJOUKKUETIE FBA -toiminnan tavoite on kehittää suomalainen pelaajien kehittämisen malli maailman parhaaksi. Avainasiana uudistetussa pelaajakehitysjärjestelmässä on maajoukkue- ja maajoukkuetievalmentajien yhteistyö seuravalmennuksen ja valmennuspäälliköiden kanssa.

Aikataulut:

Hakulomake tulee lähettää täytettynä torstaihin 31.1.2019 klo 24:00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: miikka.lamu@salibandy.fi

Lisätietoa kokonaisuudesta löytyy hakuohjeesta tämän lomakkeen yhteydestä.

Seurat valitaan MAAJOUKKUETIE FBA toimintaan 15.2.2019 mennessä ajalle 4/2019 – 3/2021. Suomen Salibandyliitto ja Eerikkilän Urheiluopiston valmennuskeskus / Floorball Academy tekevät valinnat valintakriteereihin perustuvan arvioinnin pohjalta.

Lisätiedot:

Valmennuspäällikkö Miikka Lamu
puh. 0400 529 026
miikka.lamu@floorball.fi