MAAJOUKKUETIE FBA –tapahtumat alkaneet täydellä vauhdilla

Ensimmäiset MAAJOUKKUETIE FBA kehittymisen seuranta –tapahtumat ovat pyörineet Eerikkilässä tällä ja viime viikolla täyttä vauhtia ensimmäistä kertaa pelaajien osalta. Joukko motivoituneita salibandylupauksia on saapunut Eerikkilään oppimaan ja kehittymään saaden kokonaisvaltaisesti tietoa omasta nykytilanteestaan pelaajana ja urheilijana.

Tapahtumat ovat pitäneet sisällään seurantaa salibandyssa vaadittavien teknisten, taktisten, fyysisten, henkisten ja sosiaalisten valmiuksien osalta lähtökohtana peli. Pelaajien kehittymistä seurataan testien, arviointien ja pelien kautta. Valmentajat ja valmennuspäälliköt ovat saaneet arvokasta tietoa pelaajista ja pääsevät hyödyntämään tuloksia jo seuraavan harjoitussuunnitelman laatimisessa omissa seuroissaan.

Pelaajat ovat osoittaneet ammattimaista asennetta tapahtumassa ja ovat näyttäneet käytännössä, että intohimoa pelin ja taitojen kehittämiseen löytyy. Myös valmennuspäälliköiltä ja valmentajilta saatu palaute on ollut positiivista, kuvailee FBA päällikkö Miikka Lamu tapahtuman antia.

Tutustu lisää MAAJOUKKUTIE FBA –konseptiin:

https://www.eerikkila.fi/valmennuskeskus/fba-salibandy/salibandyn-maajoukkuetie-fba/