Erikoisjärjestelymme turvallisten palveluiden takaamiseksi

Toivotamme vieraamme tervetulleiksi meille jälleen 1.6. alkaen. Huolehdimme vieraidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnista erikoisjärjestelyin.

Vieraidemme ja henkilöstömme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme nyt erityisen hyvin turvallisuudesta ja hygieniasta.

Pidättäydymme toistaiseksi kättelystä ja vältämme tilanteita, joissa voi altistua ihmisten aivastelulle ja yskinnälle. Olemme lisänneet desinfektiohuuhteiden ja desinfioivien sumutteiden käyttöä.

Tilojemme siivouksesta vastaa SOL-palvelut olemassa olevien siivous- ja desinfiointiohjeiden mukaisesti. Seuraamme jatkuvasti terveysviranomaisten suosituksia ja päivitämme toimintatapojamme niiden mukaisesti.

Palvelumme ovat 1.6. alkaen rajoitetusti käytössä. Päivitämme ajantasaista tietoa jatkuvasti. Tarkistathan avoinna olevat palvelut vastaanotostamme tai täältä.

Erikoisjärjestelymme ovat voimassa toistaiseksi:

  • Rajoitamme yhtäaikaisen majoittujien määrän 250 henkilöön (normaalisti noin 600) ja sijoitamme vieraitamme useisiin rakennuksiin.
  • Ravintolassa noudatamme tiukkoja turvallisuusvaatimuksia; olemme esimerkiksi lisänneet ravintolaan tullessa käsidesimahdollisuuksia, pöytien välejä on kasvatettu ja ruokaottimia vaihdetaan normaalia useammin. Tarkennamme ravintolan toimintatapoja vielä viranomaisohjeiden päivittyessä.
  • Ryhmän jäsenet liikkuvat tiloissa yhdessä ja eri aikaan muiden ryhmien kanssa.
  • Ryhmien huoltajat / ohjaajat saavat erilliset ohjeet hygieniaan ja turvallisuuteen liittyen ja huolehtivat niiden noudattamisesta omalta osaltaan.
  • Kuntosalin päivittäiset aukioloajat tarkentuvat vielä ja yhtäaikaista henkilömäärää saatetaan joutua rajoittamaan.

Muistathan:

  • Tule meille vain terveenä. Jos olet flunssainen tai tunnet olosi muuten heikoksi, jää kotiin.
  • Huolehdi turvaväleistä ja käsihygieniasta.
  • Jos paikan päällä epäilet sairastuneesi, pysy huoneessasi ja ilmoita asiasta välittömästi vastaanottoomme sekä joukkueenjohtajalle (ryhmän ollessa kyseessä.) Sairastuneen majoitustila eristetään ja toimimme voimassa olevien ohjeiden mukaisesti yhdessä terveydenhuollon kanssa.

Lue myös usein kysytyt kysymykset ja vastaukset erikoisjärjestelyistämme poikkeusaikana.

 

Näin tavoitat meidät:

Asiakaspalvelumme palvelee vastaanotossa ma-la klo 9-16. Tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 0201 108 200 ja sähköpostilla osoitteesta reception@eerikkila.fi

Kokous- ja ryhmämyyntimme palvelee normaalisti ma-pe klo 8-16 osoitteessa sales@eerikkila.fi

Luontokeskuksen alue- ja retkeilyneuvonta palvelee arkisin 9-15 numerossa 0201 108 273. Metsähallituksen Luontopalvelujen koronavirukseen liittyvä ajantasainen ohjeistus.

Katso kaikki ajantasaiset palvelumme.