Eerikkilän tekstiili- ja siivouspalveluille uudet yhteistyökumppanit

Syyskuun alusta alkaen tekstiilipalveluista vastaa Comforta Oy ja siivouspalveluista vastaa N-Clean Oy.

Siivous- ja tekstiilipalvelut ovat keskeinen osa Eerikkilän palveluprosessia. Asiakastyytyväisyyden näkökulmasta osaaminen ja onnistumiset kyseisissä toiminnoissa näkyvät heti asiakaspalautteissa. Kilpailutuksen kautta syyskuun alusta alkaen Eerikkilän tekstiilipalveluista vastaa Comforta Oy ja siivouspalveluista N-Clean Oy.

– Urheiluopistolla on pitkä ja menestyksekäs historia sekä rohkea tulevaisuuden suunnitelma. On hienoa, että voimme olla jatkossa mukana luomassa hyviä asiakaskokemuksia kaikille urheiluopiston vieraille palvelumme avulla, Comfortan markkinointijohtaja Kari Ceder sanoo.

– Lähdemme innolla mukaan Eerikkilän toimintaan ja katsomme valoisasti tulevaisuuteen. Haluamme olla kehittämässä Eerikkilän hienoa toimintaa ja tuoda oma erikoisosaamisemme Eerikkilän käyttöön, N-Cleanin liiketoimintajohtaja Leena Turunen kertoo.

– Odotamme innolla käynnistyvää yhteistyötä Comfortan ja N-Cleanin kanssa. Haluamme samalla myös kiittää aikaisempia pitkäaikaisia kumppaneitamme ISS Palveluja ja Pantex-Pesua hyvästä yhteistyöstä toimitusjohtaja Petri Jakonen kertoo.

Lisätiedot: Petri Jakonen, p. 050 533 3600 / Leena Turunen, p. 044 545 0545 / Kari Ceder, p. 0400 606 283