”Eerikkilän sijainti on täydellinen”

Stora Enso Metsän Hämeenlinnan tiimi vietti kokouspäivää Eerikkilässä. Sijainti, tilat, ruoka ja miljöö olivat yritysvieraiden mieleen.

Stora Enso Metsä on Stora Enson Suomessa olevien tehtaiden puunhankintaorganisaatio, jonka tehtävänä on hankkia puuraaka-ainetta omille sellu-, kartonki- ja paperitehtailleen sekä sahoilleen. Puuta ostetaan suomalaisilta yksityismetsänomistajilta.

Etelä-Suomen hankinta-alueen Hämeenlinnan tiimi kokousti tiistaina Eerikkilässä. Ryhmä on Eerikkilässä jo toista kertaa, ja ensimmäisen vierailun kokemukset saivat ryhmän palaamaan pian uudelleen.

Täällä on erinomaiset kokoustilat ja huippu ruokaa. – Jarmo Reiman, Stora Enso Metsä

– Kokoonnumme kolme neljä kertaa vuodessa. Eerikkilä on meille paikkana täydellinen, sillä se on suurin piirtein keskellä aluettamme. Kaikilla on inhimillisen mittainen matka kokouspäivää viettämään, ostopäällikkö Jarmo Reiman kertoo.

IMG_0834

Eerikkilän uusi ja valoisa vastaanotto-kahvila tarjoaa upeat näkymät Ruostejärvelle asti.

Hämeenlinnan tiimi on tällä kertaa paikalla yhden päivän. Joskus kokouksiin yhdistetään myös koulutusta, jolloin ryhmä on samalla kertaa kaksi päivää yhdessä.

– Täällä on erinomaiset kokoustilat ja huippu ruokaa aina, joten tänne on kiva tulla. Ja Eerikkilä on keskellä kaunista luontoa, joten me metsäihmiset tulemme tänne oikein mielellämme, Reiman kertoo hymyillen.

Lue lisää Eerikkilän palveluista yrityksille >>

Lue lisää: Stora Enso Metsä >>