Eerikkilä Sport & Outdoor Resort: urheiluopistosta kehittämisen ja hyvinvoinnin osaamiskeskukseksi

 

Eerikkilä uudistuu urheiluopistosta ihmisen kokonaisvaltaisen kehittämisen ja hyvinvoinnin osaamiskeskukseksi. Noin 22 miljoonan euron investoinnit ja vuoteen 2020 ulottuva strategia tähtäävät siihen, että Eerikkilä tunnetaan osaamisestaan myös maamme rajojen ulkopuolella. Uudistumisen myötä myös urheiluopiston nimi muuttuu Eerikkilä Sport & Outdoor Resortiksi.

Reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta sijaitseva Eerikkilä tunnetaan erityisesti jalkapallosta, salibandysta sekä liikunta-alan koulutuksesta. Nyt Eerikkilä hakee kasvua yritys- ja vapaa-ajan kohderyhmistä tarjoamalla palveluita ulkona liikkumiseen ja hyvinvointiin – urheiluopiston perinteitä ja tarjontaa unohtamatta. Strategian mukaiset vuoteen 2020 ulottuvat mittavat, noin 22 miljoonan euron investoinnit rakentavat Eerikkilästä kansainvälisesti tunnettua, ihmisen kokonaisvaltaisen kehittämisen ja hyvinvoinnin osaamiskeskusta.

– Hyvinvointi on maailmalla megatrendi. Haluamme haastaa ihmiset kehittymään ja voimaan hyvin. Eerikkilä Sport & Outdoor Resort ympäristöineen, olosuhteineen ja palveluineen haluaa olla osaamisen kehittämisestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Jollekulle se tarkoittaa terveellisemmän ruokavalion omaksumista, toiselle uuden oppimista. Hektisen kaupunkielämän rasittamalle se voi tarkoittaa luonnonrauhaa ja luonnossa liikkumista. Toivottavasti mahdollisimman monelle tätä kaikkea, kertoo Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen.

Uudet huvilat ja huoneistot houkuttelevat uusia asiakkaita

Eerikkilään on rakenteilla korkealuokkainen huvila- ja huoneistoalue. Lomahuoneistot ovat kooltaan 45–64 m² ja huvilat 132–190 m². Ensimmäiset 16 lomahuoneistoa valmistuvat syyskuun aikana ja ensimmäiset seitsemän huvilaa otetaan käyttöön joulukuun alussa.

Uudet huvilat ja lomahuoneistot asemoivat Eerikkilän palvelutarjonnan uudelle tasolle. Nyt kykenemme tarjoamaan entistä laadukkaampaa majoitusta kaikille asiakaskohderyhmillemme. Uskomme, että uudet huvilat ja lomahuoneistot vastaavat hyvin myös kansainvälisten asiakkaiden vaatimuksiin, Petri Jakonen sanoo.

Ainutlaatuinen ympäristö houkuttelee liikkumaan luonnossa

Eerikkilää ympäröi kaunis ja monimuotoinen luonto kansallispuistoineen (Liesjärvi, Torronsuo) ja luonnonsuojelualueineen. Ympäröivä luonto ja sen mahdollisuudet luovat pohjaa Eerikkilän päivitetylle strategialle ja tuovat siihen samalla kansainvälistä ulottuvuutta.

– Olemme tunnistaneet sijaintimme ja ympäristömme tarjoamat huikeat mahdollisuudet. Kehitämme luontomatkailukonseptia yhdessä Metsähallituksen, ympäristökuntien ja alueen palveluntuottajien kanssa. Meillä on ainutlaatuinen ympäristö ja alueellinen yhteistyö, joiden vetovoima toimii varmasti myös kansainvälisillä markkinoilla, summaa Petri Jakonen.

 

LISÄTIEDOT 

Toimitusjohtaja Petri Jakonen, petri.jakonen@eerikkila.fi, 050 533 3600

www.eerikkila.fi