Eerikkilä mukana Forssan Suvi-Illassa

Vuoden parhaimpiin juoksujuhliin ehdottomasti lukeutuva Forssan Salaman järjestämä Forssan Suvi-ilta juostaan jälleen 16.6.2018. Tapahtumalla on pitkät perinteet ja se järjestetäänkin tänä vuonna jo 27. kerran. Reiteillä juoksevat niin huippu-urheilijat ennätyksiään tavoitellen, kuin reippaat kuntoilijat, joille aikaa tärkeämpiä tavoitteita saattaa olla itsensä voittaminen sekä Suvi-illan mahtavasta tunnelmasta nauttiminen.

Eerikkilä on tänä vuonna näkyvästi mukana tapahtumassa sillä 10 km matka kantaa nimeämme. Eerikkilä-kymppi toimii samalla haastematkana.

Haastammekin sinut nyt kokoamaan 5- 10 hengen porukan ja osallistumaan mukaan Eerikkilä-kympille! Haastekisan tulos muodostetaan porukkasi viiden parhaan juoksijan yhteenlasketusta juoksuajasta.

Suvi-Illan muut matkat ovat tuttuun tapaan maraton ja puolimaraton, 95 km, 35 km pyöräilyt sekä 95 km Master Cup. Lisäksi on mahdollisuus haastaa itsensä juoksun ja pyöräilyn Combo-matkoille.

Tapahtumassa on hienosti huomioitu myös lapset.  Tänä vuonna uutuutena Forssan Pilvenmäen ravirata ja Forssan Salama järjestävät yhdessä Suvi-illan yhteydessä Keppihevosten Suvi-Illan Maastokisan. Tervetuloa siis tähän hienoon tapahtumaan koko perheen voimin!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Suvi-Ilta

Lue myös lisää majoitustarjouksistamme Suvi-Iltaan.  Haasteporukoille ja perheille suosittelemme majoitusta uusissa huviloissamme. Myös muutama lomahuoneisto on vielä vapaana. Huomioithan että koodilla Suvi-ilta18 majoitut meillä edullisemmin.

Lokakuussa järjestämme yhdessä Eerikkilä Trail Run tapahtuman. Matkalla pääset juoksemaan upean Liesjärven kansallispuiston maisemissa. Ilmoittautuminen trailruniin on avattu!