Eerikkilä ja Palloliitto jatkavat strategisina kumppaneina

Eerikkilän Urheiluopisto ja Suomen Palloliitto jatkavat yhteistyötään strategisina kumppaneina. Sopimuksen tavoitteena on jatkaa ja syventää entisestään molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä.

Eerikkilällä on Opetus- ja kulttuuriministeriön määräämä erityistehtävä jalkapallon valtakunnallisena valmennuskeskuksena. Tämän lisäksi Palloliitolla on kaksi alueellista valmennuskeskusta. Nämä yhdessä muodostavat suomalaisen jalkapalloilun kehittämiseen tähtäävän valmennuskeskuskokonaisuuden.

Valmennuskeskustoiminnan lisäksi Eerikkilässä leireilevät ja pelaavat Palloliiton alaiset tyttöjen ja poikien sekä naisten ja miesten maajoukkueet.

– Eerikkilällä on ollut jo vuosikymmeniä suuri merkitys jalkapallon kehittämisessä. Jatkamme tätä perinnettä mielellämme samalla kun panostamme myös kahteen uuteen alueelliseen keskukseen Pohjois- ja Keski-Suomessa, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande sanoo.

– Eerikkilä ja Palloliitto ovat tehneet jo vuosikymmeniä ansiokasta ja tiivistä yhteistyötä. Tämä uusi sopimus on tervetullutta jatkumoa yhteiselle historiallemme. Katsomme tulevaisuuteen positiivisin mielin, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen kertoo.