Australian salibandymaajoukkue leireilee Eerikkilässä

Joulukuussa Latvian Riiassa pelataan miesten salibandyn MM-kisat. Kisoihin matkaa joukkue kaukaa Australiasta, mutta Suomen kautta.

Australian salibadymaajoukkue leireilee Eerikkilässä ennen MM-kisoja. Joukkueella on suomalainen valmentajakaksikko, Petteri Nykky ja Samu Kuitunen.

– Kokoonnuimme nyt yhteen ensimmäistä kertaa. Leireilemme Eerikkilässä ensi viikon torstaihin asti ja matkaamme sitten Riikaan, valmentajakaksikko kertoo harjoitusten jälkeen Eerikkilässä.

Unelma kahdeksan joukossa

Australia pelaa kolme harjoitusottelua ennen MM-kisojen alkua. Huomenna perjantaina ja ensi viikon maanantaina Eerikkilään saapuu tamperelainen Classic, ja tiistaina vastassa on forssalainen Suupparit. MM-kisoissa samassa alkulohkossa pelaavat Tanska, Puola ja Slovakia.

Joukkue kuuntelee tarkasti valmentajien taktisia ohjeita.

Joukkue kuuntelee tarkasti valmentajien taktisia ohjeita.

– Harjoitusottelut ovat meille elintärkeitä. Niissä voimme löytää joukkueelle tavan hyökätä ja puolustaa. Myös kentälliset on helpompi löytää otteluiden kuin harjoitusten kautta. Tavoittelemme kisoista ainakin yhtä voittoa alkulohkosta. Unelma olisi tietysti pelata kahdeksan parhaan joukossa, mutta sinne on vielä pitkä matka.

Eerikkilän väki toivottaa Australialle menestystä MM-kisoihin!

Lue lisää salibandyleireistä Eerikkilässä >>