Yritystapahtuma: Ramboll haki rentoutta

Ramboll Finland Oy:n geosuunnitteluyksikön johtoryhmä Espoosta järjesti yritystapahtuman Eerikkilässä. Ryhmä suunnitteli tulevien vuosien toimintasuunnitelmaansa.

Joskus tekee hyvää vaihtaa maisemaa. Aivot saavat uusia virikkeitä, ihmiiset pääsevät rikkomaan rutiinejaan ja ehkä ilmapiirikin rentoutuu.

Näin ajatteli myös Ramboll Finland Oy:n geosuunnitteluyksikön projektipäällikkö Marika Vaittinen. Eerikkilä on hänelle tuttu omien lastensa kautta: molemmat tyttäret ovat käyneet Eerikkilässä Uudenmaan piirin ja oman seuransa jalkapalloleireillä.

– Olin kuullut paikasta pelkkää hyvää, ympäristöstä, ruoasta ja olosuhteista. Minulla on vastuullani näiden johtoryhmätapahtumien järjestäminen, joten ajattelin tällä kertaa ehdottaa Eerikkilää, Vaittinen kertoo.

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys, joka toimii Suomessa maanlaajuisesti 2 200 asiantuntijan voimin. Yritys tarjoaa infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita.

Erityisesti meitä ilahdutti ystävällinen palvelu, erinomainen ruoka, kaunis ympäristö ja laadukkaat tilat. – Marika Vaittinen

Patikointia, saunaa ja maistuvaa ruokaa

Ramboll Finlandin geosuunnitteluyksikkö toimii Espoossa. Johtoryhmään kuuluu yhdeksän henkilöä, jotka kaikki olivat paikalla Eerikkilän kaksipäiväisillä kokouspäivillä. Asiapitoisen ohjelman lisäksi ryhmä ehti illalla patikkaretkelle Hämeen Luontokeskukseen. Ennen illallista oli vielä varattu rantasaunat.

Marika Vaittinen toi yksikkönsä johtoryhmän Eerikkilään ideoimaan.

Marika Vaittinen toi yksikkönsä johtoryhmän Eerikkilään ideoimaan.

– Tällaisen tapahtuman tärkeintä antia on se, että pääsemme paitsi puhumaan asiaa innovatiivisessa ympäristössä myös puhumaan asioista rennommissa merkeissä illalla. Sitä paitsi poistumalla työpaikalta saimme suljettua pois monta arkirutiineihin kuuluvaa häiriötekijää. Olimme Eerikkilässä kuitenkin sitä varten, että saamme asioita mahdollisimman paljon eteenpäin.

Marika nostaa esiin samoja asioita kuin yritystapahtumavieraat Eerikkilässä usein muutenkin.

– Erityisesti meitä ilahdutti ystävällinen palvelu, erinomainen ruoka, kaunis ympäristö ja laadukkaat tilat. Saimme myös hyviä ajatuksia koottua omasta toiminnastamme, mikä oli tietenkin tilaisuuden tarkoitus, Marika päättää.

Lue lisää yritystapahtumista Eerikkilässä >>