Tyttöjen maajoukkue Eerikkilään

Alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue leireilee kolme päivää ja kohtaa Irlannin.

Suomen TU18-jalkapallomaajoukkue leireilee Eerikkilässä maanantaista keskiviikkoon. Päävalmentaja Marianne Miettinen on nimennyt kolmipäiväiselle leirille 18 pelaajan ryhmän. Leirin päätöspäivänä Suomi pelaa myös ottelun Irlannin alle 17-vuotiaitten tyttöjen maajoukkuetta vastaan.

– Tämä on ensimmäinen leiri tälle ikäluokalle minun valmennuksessani ja tässä vaiheessa aina ikäluokkaa tähän saakka valmentaneen Marko Salorannan sanalla on iso merkitys valinnoissa – hän kuitenkin tuntee pelaajat paremmin, Miettinen kertoo.

– Osa ikäluokan pelaajista tulee olemaan 98-ikäluokan ryhmässä, josta valitaan EM-karsintajoukkue, joten tuttuja nimiä on sen takia tältä leiriltä poissa. Se avaa kuitenkin paikkoja uusille nimille ja esimerkiksi Åland Unitedin Isabella Mattsson on noussut ryhmään erinomaisen kesänsä ansiosta.

Miettisen mukaan TU18-maajoukkueen ohjelma syksyllä on kaikkiaan mielenkiintoinen ja leiri otteluineen hyvä avaus sille.

– Kaksi harjoitusta ja ottelu päälle. Vaikkei kyseessä olekaan virallinen maaottelu, niin aina on kiva päästä pelaamaan kansainvälinen ottelu. Marraskuussa sitten edessä on lisää kansainvälisiä otteluita Eerikkilässä, mikä on sekin plussaa.

– Tämän leirin tarkoitus on nyt olla ennen kaikkea katsastusleiri, nähdään pelaajia ja tutustutaan pelaajiin, Miettinen kiteyttää.

Ottelu:

Keskiviikkona 7.9. klo 15.00 Suomi – Irlanti TU17 Eerikkilä-Areena

 

Pelaajat leirille:

Joukkue Lotta Rosenström  HJK

Milla-Maj Majasaari TPS

Inka Kaivola  FC Honka

Satu Rousti  ONS

Roosa Immonen  ONS

Laura Kölhi  VJS

Kaisla Karppinen  Sudet

Mikaela Frondelius  PK-35

Saara Lappalainen  EPS

Eva Nyström  PK-35

Henna Tenkanen  FC Honka

Minea Lassas  PK-35

Wilma Spets  TPS

Nea Nyrhinen  VIFK

Wilma Sjöholm  FC United

Aino Rasinen  Ilves

Isabella Mattsson  Åland United

Anna Olmala  ONS

 

Lähde: palloliitto.fi

Lue lisää jalkapalloleireistä Eerikkilässä >>